سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

رونمایی از طرح مکتوب برنامه و تحول دادگستری کل استان تهران

رئیس کل دادگستری تهران در مراسم رونمایی از طرح مکتوب برنامه و تحول دادگستری کل استان تهران، بر لزوم نگرش تحولی در اجرای برنامه‌ها، نظارت و پایش اجرای برنامه‌های عملیاتی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمدجواد حشمتی مهذب رئیس کل دادگستری استان تهران در مراسم رونمایی از طرح مکتوب برنامه و تحول دادگستری کل استان تهران گفت: اهمیت برنامه‌ریزی در ایجاد تحول قضایی زمینه‌ساز تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در آغاز گام دوم انقلاب و دوره جدید موسوم به تحول در دادگستری تهران است و دستیابی به اهداف آن موجب افزایش اعتماد عمومی نسبت به دستگاه قضائی خواهد شد.

 

رئیس کل دادگستری استان تهران بر لزوم نگرش تحولی در اجرای برنامه‌ها، نظارت و پایش اجرای برنامه‌های عملیاتی خصوصاً در کاهش اطاله دادرسی، کاهش پرونده‌های معوق، اتقان آراء، کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها و افزایش رضایتمندی مراجعان تأکید و بیان کرد: برای نخستین‌بار در استان تهران برنامه‌های عملیاتی تمام حوزه‌های قضایی توسط رؤسای دادگستری و دادستان‌ها با هدف‌گذاری دقیق مبتنی بر سیاست‌ها و برنامه‌های دستگاه قضایی تدوین و پس از ارزیابی کارشناسی ابلاغ شده که قطعاً اجرای این برنامه‌ها و دستیابی به این اهداف موجب ارتقای قابل ‌توجه دستگاه قضائی استان تهران خواهد شد.

 

حسن بابایی معاون برنامه‌ریزی و فناوری دادگستری استان تهران نیز، هدف اصلی از تدوین این طرح را که در راستای رسالت و مأموریت سازمانی تهیه شده، تحقق اهداف و راهبردهای طرح تحولی ابلاغ شده توسط قوه قضائیه بیان کرد.

 

طرح تحول، در بردارنده مهم‌ترین محاسبات، تحلیل و برنامه های معرفی شده در جهت توسعه نهضت خدمت‌رسانی با رویکرد عدالت‌محوری، مبارزه با فساد و تکریم مراجعان با توجه به رهنمودها و فرمایشات مقام معظم رهبری و در راستای تأکیدات ریاست قوه قضائیه است.

 

برنامه تحول در سه فصل عملکرد و تحلیل آماری واحدهای قضایی، برنامه‌های عملیاتی سال ۱۳۹۹ و برنامه تحـول دادگستری تهران راهکارهای دستیابی به اهداف تحولی در دستگاه قضایی مشخص، و به صورت برنامه محور به تبیین این مسیر پرداخته شده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار